Sähkömies Kajaani

Heftin osaava ja luotettava sähköasentaja hoitaa niin pienet kuin suuret sähkötyöt Kainuun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin katsotaan juuri sinun tai yrityksenne tarpeisiin sopiva ratkaisu.

miksi heftiN KOKENUT SÄHKÖMIES?

Sähkötöiden laadusta ei kannata tinkiä.

Heftin sähkömies hoitaa aina kaikki urakat kainuulaisella sitkeydellä ja sisukkuudella.

Warranty Icon

Laadukas.

Sähkötyöt ovat luvanvaraista työtä ja vaativat erityisammattitaitoa. Heftin asiantunteva sähköasentaja hoitaa projektit alusta loppuun korkealaatuisesti ja turvallisesti.

Shopping Cart Icon

Aikataulussa.

Heftin kokenut sähkömies tekee niin pienet sähköasennustyöt kuin suuret urakat aina hyvällä asenteella sovitun aikataulun mukaisesti.

Delivery Icon

Kustannustehokas.

Teemme jokaisen toimeksiannon sovitut työtehtävät ja hankinnat kustannustehokkaasti ilman ikäviä yllätyksiä. Muista myös mahdollinen kotitalousvähennys.

Service Icon

Sinua varten.

Olemme aina valmiita auttamaan ja pidämme huolen, että olet 100% tyytyväinen lopputulokseen. Työmme parasta antia on onnistua yhdessä.

Yrittäjän terveiset

Yrittäjä Teemu Laatikainen

Teemu Laatikainen

Terve! Olen sähköalan ammattilainen ja sähkömies Kajaanista. Olen toiminut sähköalalla vuodesta 2013 niin kiinteistöjen sähkölaitteistojen kuin sähköverkon parissa. Haluan kehittää omaa tekemistäni ja osaamistani jatkuvasti. Viimeisimpänä suoritin sähköturvallisuustutkinto ST1:sen. Minulla on tarvittavat ST2:n luvat kiinteistöjen sähköurakointiin ja toimin yritykseni sähkötöidenjohtajana.

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua tai neuvoja urakan suunniteluun? Olemme täällä sinua varten – kysy rohkeasti lisää sähkömieheltämme ja ratkotaan ongelmasi yhdessä.